Pezullohen lundrimet në Vlorë. Ja sa ballë janë dallgët

Si pasojë e motit të keq në Vlorë është pezulluar lundrimi i mjeteve.

Era e fortë dhe shiu, kanë bërë që në det të gjenerohen dallgë të mëdha 6-7 ballë, si pasojë mjetet nuk mund të lundrojnë.

Gjithashtu edhe anijet e vogla kanë marrë njoftim që të qëndrojnë në gjire ose në portin e Zvërnecit.

Situata do të jetë e pezulluar deri në një njoftim të dytë