Plasi

Paralajmëruan se do të ishte protestë paqësore, opozita shkatërron gardhin e Parlamentit

Protestuesit e opozitës ndodhen tashmë përpara Kuvendit të Shqipërisë.

Ata kanë hedhur në drejtim të Parlamentit kapsolla, tymuese, shashka si dhe kanë shkatërrruar gardhin metalik.

Kujtojmë që më herët opozita paralajmëroi se protesta do të ishte paqësore dhe e shoqëruar vetëm me marshime.