Populli shkon dele, pas çunit të Fari Balliut

Ish-deputeti i PD-së Klevis Balliu ka dalë në ballë të protestës vetëm dy ditë pas daljes nga burgu.

Banorët e Astirit të udhëhequr nga Balliu kanë nisur marshimin drejt Kryeministrisë, për t’u mbledhur së bashku me protestuesit nga e gjithë Shqipëria.

Te veshur me jelekë portokalli dhe nën thirrje e brohoritma banorët e Astirit kanë bllokuar rrugën drejt Lanës.

Protesta para Kryeministrisë pritet të fillojë rreth orës 18:30, ndërsa opozita ka paralajmëruar se do të jetë më e madhe se protestat e tjera.