Presidenti Meta: Lironi tropojanin Sait Dollapi / Asnjë fjalë për policët e plagosur

Teksa në tre reagimet e para gjatë zhvillimit të protestës së opozitës, presidenti Ilir Meta ka bërë thirrje për distancim nga dhuna, në një reagim të katërt, kreu i shtetit ka ndërruar qëndrim duke dalë kundër policisë.

Presidenti Meta e quan absurde situatën tek Drejtoria e Policisë së Tiranës, ku protestuesit shkuan pas arrestimit tek Parlamenti të sekretarit Organizativ të Partisë Demokratike, Sait Dollapi. Sipas presidentit, Dollapi duhet të shoqërohet në spital për lëndimet e marra sipas tij gjatë protestës, dhe jo të mbahet në polici.

“Situata para Drejtorisë së Policisë është absurde. Sahit Dollapi duhet të shoqërohet për në spital për të marrë ndihmën e parë për lëndimet dhe jo të mbahet në polici”.

G.M.