PRINC LEKA NJESOJ SI BASHA, TAKON KRYETARIN E FISEVE TE FUNDIT INDIANE NË AMAZONË: PËRPJEKJET E TIJ JANË NJË…

Princ Leka takon kryetarin e fiseve te fundit indiane në Amazonë: Përpjekjet e tij janë një...

Princ Leka Zogu dhe princesha Elia kanë pasur një takim të rrallë së fundmi në Bruksel.

 Ata janë takuar me Cacique Raoni, kryetari i fiseve te fundit Indiane të Amazonës.

“Gjate vizites sone ne Bruksel kemi patur kenaqesine te takojme Cacique Raoni te Amazones, kryetari i fiseve te fundit Indiane. Gjate vizites se tij ne Europe ai po zhvillon takime te njepasnjeshme me kryetare shtetesh per te perfunduar kete fushate sensibilizimi ne takimin me Papa Franceskun, ne mbrojtje te mjedisit dhe te pyjeve Amazoniane qe rrezikohen seriozisht te shkaterrohen nga duart e perfituesve! Perpjekjet e tij titanike jane nje frymezim qe duhet te na beje te ndergjegjshem si shoqeri per pasurite qe na ka falur natyra dhe dashurine e respektin qe duhet te tregojme ndaj saj”, shkruan Princi.

60423530_10156380575204150_9004182796129796096_n.jpg

60359704_10156380575304150_8637788585036087296_n.jpg