Pronari i gjithë televizioneve në vend, akuzon punëtorët e tij për dezinformim

Kryeministri Rama ka mbledhur sot grupin parlamentar. Ai ka folir për Samitin e Berlinit, teksa i është vënë mediave, që sipas tij kanë dezinformuar publikun.

Nuk kisha parë kurrë më parë dezinformim, keqinformim më të madh mediatik dhe politik, sesa tërësia e marrëzirave dhe ligësive që u shoqëruan dhe pasuan në pasqyrat e mediave në Tiranë dhe Prishtinë, samiti nuk kishte asnjë lidhje me negociatat, asnjë samit për integrimin e Ballkanit perëndimor. Gramafonët që lajmëruan kobin e zi të mbylljes së negociatave, pa mbaruar ne as kafet e mirëseardhjes, ishin një shprehje ekstreme e dëshpërimit të atyre që duan të marrin me vete vendi në rrugën e theqafjes politik që e kanë zgjedhur vetë.

Nuk shkova në takim për vendimin në zyrën e kancelares, se ajo nuk e thotë kurrë fjalën e fundit të parën, pa dalë raporti”, pohoi ai më tej”, – u shpreh Rama.

Të martën kryeminsitri Rama shkroi edhe një status në Twitter ku i quante mediat kazanë, sespe sipas tij kishin transformuar të vërtetën.