Protestuesit sulmojnë policinë…

Ashtu sikurse ishte paralajmëruar, prreth orës 18:30 ka filluar protesta e opozitës para kryeministrisë.

Ndërkohë që vijon grumbillimi i qytetarëve para kryeministrisë, disa protestues kanë hedhur flakadanë dhe kapsolla në drejtim të policisë.

Gjithashtu ata kanq qëlluar me bojë edhe godinën e Kryeministrisë.