“Qenke e eksituar, shko mjekohu”- Shihni si i përgjigjet gazetares, kryetari i ri i Akademisë së Shkencave

Pyetja e një gazetareje se kur i lindi ideja për të kandiduar si kryetar i Akademisë së Shkencave ndërkohë që ishte kryetar i një komisioni që drejtonte reformën në këtë Akademi, Skënder Gjinushi i është përgjigjur me fyerje.

auto_Screenshot_11558693131

 

Gjinushi i thotë gazetares, shko mjekohu se je shumë e eksituar.

 

Dialogu gjatë daljes së Gjinushit përpara gazetarëve:

Gazetarja: Kur e morët vendimin për të kandiduar si kryetar i Akademisë së Shkencave, para reformës apo pas reformës?

Gjinushi: Bashkë me lindjen tënde.

Gazetarja: Me lindjen time s’ka mundësi, atëherë keni qenë kryetar partie.

Gjinushi: Epo mirë dakord.
Gazetarja: Kur e morët vendimin për të kandiduar si kryetar i Akademisë së Shkencave, para reformës apo pas reformës?
Gjinushi: 
Je shumë e eksituar…shko mjekohu.

Gazetarja: Kujdes me gjuhën zotëri…i paedukatë. Shko mjekohu ti se je dhe kryetar i Akademisë së Shkencave.

Gjinushi: Mos bëj pyetje që s’kanë përgjigje.
Gazetarët: Si nuk kanë përgjigje?