Rama: Ju rrëfej ç’tha Macron për heqjen e vizave për Kosovën

Sa i përket deklaratave se presidenti francez Emmanuel Macron fajësoi Shqipërinë për mos liberalizimin e vizave të Kosovës, kryeministri Rama tha se nuk është aspak e vërtetë.

“Këtu u arrit të shkruhet se Presidenti Macron paska fajësuar Shqipërinë për heqjen e vizave, aspak e vërtetë, presidenti i Francës foli hapur për faktin se ato forca e keqpërdorin çdo problem përfshirë edhe të azilkërkimit si argument për të frikësuar elektoratin, dhe pa pikë turpi që nga Saliu dhe Dajë Titi vrapuan të fajësojnë qeverinë tonë në emër të presidentit të Francës që e ka vlerësuar vijëmisisht punën e përbashkët për uljen e numrit të azilkërkuresve vitin e shkuar”, – tha Rama.