Sekuestrohet drogë në Malësi të Madhe

Një sasi lënde narkotike raportohet se është kapur në fshatin Vrakë të Malësisë së Madhe.

Policia është sinjalizuar për lëndën narkotike në afërsi të Vijës së Vrakës dhe ka ndërhyrë.

Droga është sekuestruar dhe pritet komunikata e policisë për të zbuluar sasinë e saj.

Një person sipas burimeve është vënë në pranga.