Shpartallohet “Lista Basha” / “Tradhëtojnë” edhe 2 deputet. Kalon 122 numri në Kuvend

Dy kandidatë nga lista shumëemërore e PD-së pranojnë mandatin e deputetit në Tiranë.

Besnik Troplini dhe Selami Janishehri kanë dorëzuar në Komisionin Qendror të Zgjedhjeve formularin e dekriminalizimit.