Vetëdorëzohet në polici vjehrri i Fatbardh Licit

Remzi Kulli, vjehrri i Fatbardh Licit është vetëdorëzuar në polici.

Vetëdorëzimi i tij vjen pasi u gjetën armë në një baneë në Luarës në Shkodër.

Armët e gjetura brenda në banesë nga policia janë marrë përsipër nga Remzi Kulli.

Fatbardh Lici u vra me armë zjarri në 10 gusht 2018. 53-vjeçari është vëllai i Mustafa Licit, anëtar i Këshillit Bashkiak të Shkodrës dhe kryetar i partisë “Mendimi i Djathtë Liberal”, si dhe kunati i biznesmenit Lulzim Kulla, i cili ndodhet në burg.

Fatbardh Lici, dyshohet se në vitin 2011 ka qenë i përfshirë në vrasjen e Astrit Kurmemajt, i dënuar me 25 vite burg për disa vrasje.