Video/ Fundi i botës? Në Rumani bie breshër në formën e gurit

Moti në Rumani na ka çuditur! Në qytezën rumune të Zalau kanë rënë nga qielli gurë breshëri me madhësi të vezës, madje në disa zona madhësia e tyre shkonte deri sa një grusht njeriu.

Shiu dhe bora kanë shkatërruar disa makina që ishin të parkuara, por fatmirësisht kjo situatë nuk ka zgjatur më shumë se 5 minuta.

Në pamjet më poshtë do të shihni se duket sikur është “fundi i botës”.