Video/ Shqiptari ngre në këmbë jurinë e “The Voice” në Francë

Gjon Muharremaj është një i ri shqiptar që po triunfon në ‘The Voice’ në Francë. Performanca e tij ka mahnitur jurinë aq sa në fund të gjithë u ngritën në këmbë.

Gjoni ka lindur në Zvicër dhe është djalë i një babai nga Kosova dhe nënës nga Tirana. Ai njihet me emrin e artit Gjon’s teras.

Gjoni është në mesin e 12 konkurentëve në nivelin e avancuar në ‘The Voice’ dhe ka përballë një garë të fortë.

Kur ishte vetëm 12 vjeç Gjoni ka mahnitur jurinë e “Albanians Got Talent” me zërin e tij të fuqishëm. Së fundmi ai ka prezantuar dhe një këngë të tij ‘Babai.