Zbulohen 4 parcela me kanabis

Policia ka zbuluar 4 parcela me kanabis në Memaliaj. Në këto parcela ishin mbjellë 300 bimë dhe ndodheshin në një zonë të pyllëzuar të fshatit Xhafaj dhe Krahës.

Parcelat janë zbuluar pas kontrollit nga ajri nga ana e policisë, për shkak se bima ishte mbjellë në një terren të vështirë. Në polici është shoqëruar kryetari i fshatit si dhe përgjegjësi pyjor.