ZHDUKET SHQIPTARJA ME VAJZËN 2-VJEÇARE NË ANGLI, ASNJË GJURMË PREJ NJË MUAJI

Një grua shqiptare bashkë me vajzën e saj 2-vjeçare janë zhdukur në Angli.

Sebjana Myzeqari, 24 vjeç, dhe vajza Enisa nuk janë parë që nga që data 2 prill.

Myzeqari nuk ka përdorur kartat e saj të telefonit ose kartelave bankare që nga ajo ditë, por as nuk e ka lënë Mbretërinë e Bashkuar.

Myzeqari u zhvendos nga Shqipëria tre vjet më parë, ndërkohë vajzën Enisën e kishte regjistruar në çerdhe.