A duhen shtyrë zgjedhjet? Ja si përgjigjet ambasadori italian

Ambasadori italian, Alberto Cutillo ka deklaruar në Shkodër se është vështirë të thuhet nëse duhen shtyrë apo jo zgjedhjet.

“Zgjedhjet siç ne i imagjinojmë, ne historinë demokratike janë aty ku marrin pjesë te gjithë. Ne Shqipëri kemi ardhur ne një moment bojkoti te disa partive. Është e vështirë të thuhet nëse duhen shtyrë, apo mbajtur, mos të harrojmë se ka nevojë për ndryshime të kodit zgjedhor. Janë votuesit ato që mendojnë se kush duhet të qëndrojë apo jo dhe vetëm me votë vendoset kjo dhe asnjë ambasador s’mund ta thotë këtë”, – ka thënë Cutillo.