A është dhe Merkel e sëmurë si Berisha?

Brenda dy javëve në të gjitha mediat janë shfaqur dy video ku kancelarja gjermane, Angela Merkel shfaqet duke u dridhur në mënyrë të pavullnetshme.

Në lidhje me këtë problem të saj kancelarja Merkel është shprehur se nuk është problem shqetësues dhe se ajo ndihet shumë mirë.

“Kjo që më ka ndodhur, siç ka ardhur, ashtu edhe do të largohet së shpejti”, ka thënë Merkel për gazetarët./e.k-Dritare.net