Conte, Macron, Merkel për jetë nate

Këshilli Europian përfundon  në dy të mëngjesit, por puna vazhdon përpara një birre për kryeministrin Giuseppe Conte, presidentin francez Emmanuel Macron dhe kancelaren Angela Merkel.

Të tre, në fakt, u takuan me stafin e tyre në barin hotelit ‘Amigo’ ku qëndruan në Bruksel. Dhe tema kryesore e takimit joformal kishte të bënte me emërimet dhe strukturat e reja europiane.

“Përshpejtimi”  është parullë  për rinovimin e zyrave kryesore institucionale të Bashkimit Europian.