Dështojnë keq mini-protestat e PD në Tiranë / As 30 veta nuk mbidhen para KZAZ-ve

Dështojnë keq mini-protestat e PD në Tiranë / As 30 veta nuk mbidhen para KZAZ-ve

Pas presionit amerikan, demokratët kanë braktisur thirrjet e Bashës për protesta. Me sa duket fryma e protestave është venitur

Nën masa të rrepta sigurie dhe me protesta, shpërndahen materialet zgjedhore në Tiranë

Ashtu si në çdo qytet tjetër, edhe në kryeqytet materialet zgjedhore janë shpërndarë nën masa të rrepta sigurie.

Forca të shumta policie janë fotografuar në ambjentet e “Shkollës së Kuqe”, ambjent që për zgjedhje kthehet në qendër votimi.

fbvg.jpg

gfh.jpg

dgft.jpg

Ky proces pranë kësaj shkolle është shoqëruar dhe me protesta nga simpatizantë të Partisë Demokratike, të cilët janë përpjekur të pengojnë shpërndarjen e materialave zgjedhore.