Divjaka i thote jo zgjedhjeve fasade

Ne nje sondazh te organizuar nga faqja me e madhe ne FB e qytetit te Divjakes 64% e qytetarve jane shprehur kunder marrjes pjese ne zgjedhje. Kjo shifer ishte shume me e larte deri ne momentin kur Erion Brace urdheroi fresh dhe punonjesit e bashkise qe te mobilizoheshin.

Edhe pas ketij mobilizimi zeri i qytetareve i tha jo zgjedhjeve.