Elbasan, Lleshaj: Goditje e rëndë kundër krimit

Pas dy operacioneve “Krasta” dhe “Tranzit” zhvilluar në qytetin e Elbasanit, ku ra në pranga Florenc Çapja ka reaguar ministri i Brendshëm, Sandër Lleshaj.

Në një postim në Twitter, Lleshaj shkruan se dy megaoperacionet kundër krimit intensifikojnë luftën në këtë front jetik për të ardhmen europiane të Shqipërisë.

“KRASTA” e “TRANZIT”, dy mega-operacione policore në bashkëpunim me Prokurorinë japin një goditje të rëndë kundër krimit të organizuar në Elbasan.

Forca e Ligjit vijon të intensifikojë luftën në këtë front jetik për të ardhmen europiane të Shqipërisë”, shkruan Lleshaj.