Fotot e dy prej shqiptarëve të arratisur nga burgu grek

Detaje të reja lidhur me arratisjen e shqiptarëve nga burgu. Bëhet fjalë për 4 të arratisur, 3 janë të shqiptarë.

Ata janë arratisur rreth oës 03:40 e së hënës në mëngjes nga divizioni i transferimit.

Kanë qenë 4 të arratisur, por njëri prej tyre është arrestuar rreth orës 07:20

Dy prej të arratisurve janë Endrit Bacaj dhe Xhelo Hasani.