Historia e pabesueshme, “Leo Messi” përfundon në gjykatat iraniane

Ekziston një burrë në Iran i cili duket sikur Lionel Messi.

Po, po, e dëgjuat (lexuat) mirë. Ekziston një burrë që ngjan me Messin. Tiparet thuajse të njëjta, modeli i flokëve dhe mjekra … oh sa shumë ngjan me yllin e Barcelonës. Por, pavarësisht se ngjan me një prej futbollistëve më të mirë të të gjitha kohërave, djaloshi iranian ka përfunduar në gjykatë.

Arsyeja? Ka abuzuar seksualisht me 23 gra, pasi i mashtronte, duke u prezantuar si Lionel Messi, “Mesia” e futbollit. Megjithatë, kjo ngjashmëri mund të kthehet në një bumerang të madh për djaloshin, i cili mund ta kaloj pjesën e mbetur pas hekurave të një qelie të ftohtë burgu.