Lleshaj dhe Gjonaj në Bruksel për negociatat, ja çfarë u diskutua

Ministri i Brendshëm, Sandër Lleshaj dhe ministrja e Drejtësisë, Etilda Gjonaj kanë marrë pjesë në një veprimtari kushtuar integrimit europian të Shqipërisë, e cila u zhvillua në Parlamentin Europian.

“Në pyetjet dhe diskutimet e pjesëmarrësve u evidentua dhe u vlerësua progresi i dukshëm i bërë nga Shqipëria si dhe u shpreh mbështetje pa ekuivoke për hapjen e negociatave të anëtarësimit të saj, sipas rekomandimit të Komisionit Europian”– njofton Ministria e Brendshme.