Lulzim Basha ik: Dogje veten, madatetet, zgjedhjet dhe partinë

Krizë politike për pushtet apo frikë nga drejtësia?!

Analisti Ardit Sina detajon se Basha po shkon drejt dështimit fatal dhe dorëheqjes së pashmangshme

SHBA-BE janë të vendosur: Kushtetuta do respektohet duke bërë zgjedhjet me 30 qershor. Vendimi i djegies së mandateve dhe mos marrje pjesë në zgjedhje është vendim personal i pa konsultuar me ndërkombëtarët dhe grupet e interesit pro qytetar.
Drejtësia e re do bëhet, politika e vjetër do gjykohet.

Basha dhe vendimet e Berishës nuk sjellin progres por vetëm ambicie personale për pushtet. Duket qartë që interesi i tyre është ruajtja nga drejtësia për krimet dhe korrupsionet e bëra, mbajtja peng e partisë dhe demokracisë kundra vullnetit të popullit. Ata s’janë më alternativë opozitare, besimi tek ta ka humbur.