Në 11:00 Glover e OSBE/ ODIHR ne selinë e PS-së

Ndërkohë në orën 11:00 në Partinë Socialiste pritet të mbërrijë dhe ambasadorja e OSBE/ ODIHR, Audrey Glover.

Pak ditë më parë ish kryeministri Sali Berisha në emisionin “Tempora” akuzoi ambasadoren si “një nga kapomafiet botërore të vëzhgimit të zgjedhjeve”

Në selinë e PS-së është parë të mbërrijë dhe kandidati për bashkinë e Shkodrës, Valdrin Pjetri