Nicole Kidman dhe Keith Urban “13 vjet dashuri e pastër”

Nicole Kidman dhe Keith Urban festojnë përvjetorin e martesës.

“Trembëdhjetë vite magjike, muzikë, romancë, aventura të egra dhe zbulimi i vazhdueshëm i dashurisë së pastër. Gëzuar përvjetorin vogëlushe “, – ky është dedikimi i ëmbël që Keith Urban,i ka kushtuar bashkëshortes së tij Nicole Kidman.

Dashuri gëzuar përvjetorin“,- i përgjigjet  aktorja.

Çifti u martua  në Sydney më 25 qershor 2006, dhe kanë dy vajza Sunday Rose, e  lindur më 7 korrik 2008 dhe Faith Margaret më 28 dhjetor 2010.