Nis seanca për 42 të arrestuarit e protestës së opozitës në 2 qershor

Në Gjykatën Penale të Tiranës po zhvillohet seanca për masën e sigurisë për 42 të arrestuarit gjatë protestës së opozitës në 2 qershor.

Të pranishëm në gjykatë janë edhe ish-deputetë të PD.

Të arrestuarit akuzohen për “Organizimi dhe pjesëmarrja në grumbullime e manifestime të paligjshme”, “Kundërshtimi i punonjësit të policisë së rendit publik”, “Goditje për shkak të detyrës”, “Prishja e qetësisë publike”, ”Shkelja e rregullave mbi lëndët plasëse, djegëse dhe radioaktive”.