Përgjimet në Bild, deputeti Ilir Ndraxhi për RTV Ora: S’kam lidhje me Avdylajt

Deputeti i PS, Ilir Ndraxhi emri i të cilit përmendet në përgjimet e publikuara nga gazeta gjermane “Bild” tha për RTV Ora se nuk ka lidhje me Avdylajt.

I kontaktuar nga RTV Ora, deputeti Ndraxhi tha se Avdylajt nuk kanë bërë fushatë për mua dhe nuk i kam takuar ndonjëherë.

Ndraxhi: Pasi mora vesh për përgjimet, mora në telefon vëllain dhe e pyeta nëse ka ndonjë gjë të vërtetë, por ma mohoi. Avdylajt nuk kanë bërë fushatë për mua dhe nuk i kam takuar ndonjëherë. Unë kam dalë deputet për shkak të mbështetjes që kam në zonën time. Nuk di nëse vëllai im i njeh apo i ka takuar ndonjëherë