Presidenti sërish në konferencë, menjëherë pas debatit në Kuvend

Presidenti i vendit, Ilir Meta ka thirrur sërish konferencë për shtyp. Ai ka lajmëruar se sot në orën 17:00 do të dalë në një tjetër konferencë para mediave.

Nuk dihet arsyeja e daljes së tij të tretë në media. Por ai do të flasë pasi në parlament të jetë diskutuar për shkarkimin e tij.

Kryeministri Rama pak më parë njoftoi se do të flasë në orën 12:00 në Kuvend mbi vendimin e presidentit për zgjedhjet, ndërkohë që do zhvillohet dhe mocioni me debat për këtë të fundit.