Prokurori që hetoi “613 kg kokainë në kontenier” kalon Vettingun

Një tjetë rprokuror që kandidon për SPAK ka kaluar Vettingu. Bëhet fjalë për Edvin Kondilin, prokurori i Krimeve të Rënda që hetoi trafikun e 613 kilogramë kokainë që u kapën në një kontenier me banane në portin e Durrësit.

Prokurori në fjalë nuk kishte probleme me pasurinë, pastërtinë e figurës apo aftësitë profesionale.

Gjatë muajit qershor dhe korrik në sitën e Vettingut do të kalojnë të gjithë prokurorët që kanë aplikuar për SPAK.