Qindra vëzhgues të huaj, nesër monitorojnë 30 qershorin / Askush nuk e njeh Metën si President

Audrey Glover, shefja e misionit të OSBE/ODHIR,  do të jetë në krye të vëzhguesve ndërkombëtarë që do të ndjekin zhvillimin e procesit zgjedhor.

Vetë shefja e OSBE/ ODIHR do të jetë në terren dhe më saktësisht do të vizitojë në orën 10:30 një vendvotim në Shkollën “Vasil Shanto”, ku është vendosur KZAZ nr. 35.

Ndërkohë nesër vëzhgues do të kenë edhe SHBA e BE, por të kanë deklaruar se do të bazohen në raportin që do të përpilojë OSBE/ ODIHR. /e.k-Drtiare.net