Shkarkimi i Presidentit/ Leyla Moses-Ones i shkon Metës në zyrë

E ngarkuara me punë e SHBA-ve, Leyla Moses-Ones është duke takuar presidentin Ilir Meta në Presidencë.

Ende nuk dihet se çfarë janë duke biseduar, por takimi vjen në një kohë kur presidenti Meta ka anuluar zgjedhjet e 30 qershorit dhe Partia Socialiste ka thënë se do ta shkarkojë.

Sot në Kuvend do të mbahet seanca e radhës plenare e cila do të ketë në rendin e ditës vetëm një pikë, mocionin me 5 orë debat për vendimin e shkarkimit të presidentit.

Ndërsa Meta njoftoi konferenë për mediat në orën 17:00.