Basha alarmohet për dështimin e protestave në disa rrethe!

Kryetari i Opozitës Lulzim Basha ka nisur mbledhjen në selinë Blu, me Kryesinë dhe kryebashkiakët e PD.

Mësohet se në qendër të këtij takimi është vijueshmëria e aksionit opozitar.

Ky takim vjen pas një sërë takimesh që Basha ka zhvilluar ditët e fundit në rrethe.

Ndërkohë bëhet me dije se opozita do vijojë protestat, pasi tashmë është shtuar edhe mosnjohja e zgjedhjeve të 30 qershorit.