Nevina Shtylla ndërron të dashur

nalisti Agron Gjekmarkaj – Ish-deputeti Arben Ristani

Arben Ristani i është përgjigjur gjerë e gjatë analistit të djathtë Agron Gjekmarkaj, pas kritikave të këtij të fundit ndaj ish-deputetit vetëm pse tha në një emision se djegia e mandateve nga PD ishte e gabuar.

Përmes një shkrimi në Facebook, Ristani thotë se fakti që sot PD dhe populli opozitar mbeten të papërfaqësuar në nivel qendror dhe vendor është shumë i rëndë ndaj lidershipi i PD duhet të reflektojë mbi bazën e gjykimit të shëndoshë mbi atë që ndodhi, si dhe pasojave që ai solli.

Më tej, Ristani thotë se vet Agron Gjekmarkaj më parë është shprehur se Lista ‘Basha’ e kandidatëve për deputetë në 2017 ishte e fëlliqur, dhe kjo deklaratë sipas ish-deputetit është bërë ndoshta të justifikuara në një farë mënyre lënien e tij jashtë listës së kandidatëve.

‘Nuk më duket me vend që të mos kemi të drejtë të reflektojmë mbi gabimet tona. Nuk më duket me vend që një analist të mund të ketë të drejtën të ndryshojë qëndrime e deklarata sipas rastit dhe dëshirës, ndërsa politikanit i hiqet mundësia të reflektojë mbi gabimet e bëra dhe konkluzionet e nxjerra’, shkruan ndër të tjera Arben Ristani