Shtyhet seanca për ish-deputetin Arben Çuko

Shtyhet seanca e parë ndaj ish-deputetit Arben Çuko dhe 5 të tjerëve të akuzuar për korrupsion.

Gjykata caktoi seancën e radhës 8 korrik ora 13.00. Gjatë kësaj seance i pranishëm ishte edhe vetë Çuko. Prokuroria kërkon të marrë të pandehur is- kreun e Burgjeve dhe 5 të tjerë, pasi dyshohet se nëpërmjet marrjes së ryshfetIt është bërë transferimi i një të burgosuri.

Ai u arrestua në kuadër të operacionit “Vol-vo 4”. Shkak për shtyrjen e seancës është mos marrja dijeni për seancën e një prej të pandehurve të tjerë.