Të gjithë ambasadorët tallen me PD dhe Voltana Ademin / Keni ngel 1 shekull prapa

Pas kërkesës së kryebashkiakes, Voltana Ademi, ndaj ambasadorëve të huaj, ku  i kërkonte vendosjen e protektoratit në Shkodër, ambasadori austriak, Johan Sattler, i është përgjigjur në Twitter. Ai  shkruan se nuk jemi më në vitin 1913, por në 2019. Ndaj  i kërkoi asaj që konflikti të zgjidhet sa më shpejt midis palëve.

“I lumtur për të diskutuar por jemi në 2019, jo në 1913. Shqipëria synon të hapë negociatat me BE. Sezoni i konfliktit duhet të ndiqet nga sezoni i zgjidhjes së konfliktit. Shqiptarët duan të shkojnë me pushime, me mendje të qetë” përfundon amabasadori./L.F-dritare.net