Ambasada amerikane thirrje muzikantëve shqiptarë, ja mundësitë që ofrohen për ta në SHBA

Një mundësi tjetër që jepet për shqiptarët nga SHBA, është edhe për muzikantët.

Ata mund të performojnë në Shtetet e Bashkuara, por duke pasur llojin e duhur të vizës. Për më shumë informacion, ambasada amerikane në Tiranë ka postuar një status në Facebook dhe fton të informoheni për këtë mundësi.

 

 

  

 

“A e dini se muzikantët shqiptarë mund të performojnë në Shtetet e Bashkuara? Duhet të siguroheni që të keni llojin e duhur të vizës (P3) dhe të zbatoni të gjitha rregullat – si për shembull të performoni vetëm për peticionerin tuaj. “, shkruan ambasada amerikane.

ambasada kengetaret