Nga fëmijët tek ngjyra e bardhë/ Çfarë nuk duhet të bëni në një dasëm?

Edhe pse dita e dasmës është më e vecanta për një çift, ata duhet të shqetësohen gjatë gjithë kohës për të ftuarit e tyre ‘problematikë’.

Sipas ekspertëve , ata këshillojnë që në dasma nuk duhet të bëhen kurrë këto 3 gjera si më poshtë:

Mos propozoni

Në asnjë mënyrë mënyrë mos përfitoni nga situata romantike që krijohet në dasma, për t’i propozuar partnerit/ partneres suaj.

Ata ditë vëmendja i takon vetëm çiftit dhe në asnjë mënyrë sytë nuk duhet të shkëputen nga ata.

Mos u vishni me të bardha

E bardha i përket nuses dhe vetëm asaj. Kjo ngjyrë specifikon dikë që do të martohet dhe nëse të ftuarit do të veshin diçka të tillë ata do të rrëmbejnë vëmendjen.

Mos merrni fëmijët me vete

Nëse në ftesë nuk ua kanë shkruar që të merrni fëmijët, çifti e ka pasur një arsye. Ndoshta ata nuk kanë dikë që mund të kujdeset për fëmijët apo edhe nuk dëshirojnë që të bëhet rrëmujë në ditën e tyre.