Faqja pornografike ku futen miliona persona, ndodh gabimi që u kushtoi shtrenjtë

Problemi me sigurinë në një faqe të njohur pornografike qe perdoret nga miliona persona, shkruan “RT”, ka nxjerre postën elektronike të më shumë se një milion përdoruesve të saj

Kjo ka bere qe hakerët të gjurmojnë “individë të botës reale” qe perdorin kete sajt.

Studiuesit në firmën d ixhitale VPN Mentor perfituan prej nje problemi në sistem për të fituar akses në gati 1.2 milion llogari të përdoruesve të regjistruar në faqen e internetit të të rriturve, Luscious.

Sajti i lejon njerëzit të ngarkojnë dhe të ndajnë filmime pornografike te stilit hentai, bazuar në animime të stilit japonez.

Kjo është një nga faqet me të njohura për ata që praktikojne kete gje, raportojne mediat e huaja.