Fero lëshon gojën keq, me fjalë të rënda për rivalin e tij pasi ai ofendoi atë dhe Arbenitën në koncert

Fero i është drejtuar me fjalë shumë ofenduese reperit S4MM.

Dihet që reperat shqiptarë nuk i kanë punët mirë midis njeri-tjetrit.

I tillë është edhe rasti i reperit Fero me reperin S4MM.

Ka qenë S4MM, ai që ka tentuar të ofendojë në mes të koncertit Feron por edhe Arbenitën.

Më pas ka ardhur edhe reagimi i Feros.

Në një postim në rrjetet sociale, ai ka shkruar: “Me 1 gusht n’Tetov klyshi e kish pas harru nonën n’banes e kish pas shku pushime, ja derdha nanës t’Sanijes n’sy pak edhe n’bira t’hunve edhe e rroka k*r n’vetull.

Nuk dihet nëse të gjithë këtë dy të rinjtë e bëjnë për të tërhequr vëmendjen, apo gjërat me të vërtetë midis tyre janë kaq keq.

Po ashtu fansat presin që të ketë edhe një reagim nga ana e reperit S4MM.