“Ishte shumë speciale”/ Njihuni me çiftin që konsumon tortën e dasmës prej 50 vitesh

Çifti David dhe Anne Cowburn i kanë “shokuar” të gjithë me veprimin e tyre.

Në vend që ta ruanin tortën e dasmës për një vit, ata vendosën që ta mbajnë edhe për 49 vitet e ardhshme. Për vite me radhë ata presin copa të vogla nga torta dhe e konsumojnë çdo 18 korrik.

Torta me vanilje, e cila ka qëndruar e ngrirë për gjysmë shekulli, i ka mbijetuar 5 shpërnguljeve ndërsa çifti bëhej me fëmijë dhe nipër.

Duke folur për traditën e tyre, Anne tregon:

“Është thjesht një gjë gazmore dhe romantike që ne e bëjmë. Ishte një tortë shumë speciale dhe kishte shumë prej saj.”