Jozefina Topalli bëhet gjyshe

sh-kryeparlamentarja Jozefina Topalli është bërë gjyshe për herë të parë.

Mesohet se vajza e Jozefina Topallit, Megi Topalli është bërë nënë për herë të parë, dhe ka sjellë në jetë një djalë.