Kinë: ‘Cunami’ në pishinë merr para 44 persona

Një ‘cunami’ gjigant mori para 44 persona në një pishinë në Shuiyun në një Park ujor në Kinë.

Incidenti ndodhi pasi makineria e dallgëve filloi të mos funksiononte si duhej.

Videoja tregon makinerinë e prodhimit të dallgëve e cila krijon në pishinë një dallgë aq gjigante sa merr para të gjithë të pranishmit në pishinë.

Pas incidentit ajo u fik dhe filloi inspektimi i menjëhershëm i saj në video duket se ka edhe të lënduar.