Pamjet nga ajo që po ndodh tek Shkëmbi i Kavajës, reagon Rama: Ia futën kot dhe shkatërruan, por…

Me pamjet e ndryshimit që po merr zona e Shkëmbit të Kavajës, kryeministri Edi Rama ka edhe një mesazh për të paduruarit.

Sipas tij, “Gur gur bëhet muri dhe mur mur bëhet kalaja, thotë Populli, paçka se të kërkosh sot durim, pas aq shumë vitesh të shkuara mbrapsht, duke i’a futur kot e shkatërruar medemek për të ndërtuar, është si të kërkosh ujë në shkretëtirë🤭”

 

  

 

POSTIMI

“Vazhdon çdo natë edhe gjatë sezonit veror, sistemimi i rrugëve dhe vendosja e ndriçimit në zonën turistike të Shkëmbit të Kavajës, ku katrahurës, pluhurit, errësirës, xhunglës 30-vjeçare të ndërtimeve pa hesap përgjatë brezit bregdetar, po i ze vendin hap pas hapi, një rrjet normal infrastrukture falë Programit Kombëtar të Rilindjes Urbane😊

Gur gur bëhet muri dhe mur mur bëhet kalaja, thotë Populli, paçka se të kërkosh sot durim, pas aq shumë vitesh të shkuara mbrapsht, duke i’a futur kot e shkatërruar medemek për të ndërtuar, është si të kërkosh ujë në shkretëtirë🤭”

67945480_10156911180656523_717871609926385664_n69369553_10156911180611523_5201158361269141504_n68407268_10156911180606523_2966471093155528704_n67933667_10156911180531523_1376231684847960064_n68574677_10156911180521523_5707227030542614528_n68307061_10156911180451523_4808981470087479296_n67967864_10156911180441523_2603626625287323648_n67917876_10156911180386523_2967190856659894272_n