Rivali i Trump për president të ardhshëm të SHBA, thërret në ndihmë alienët për vota!

Një nga rivalët më potencialë përballë Donald Trump në zgjedhjet e ardhshme presidenciale, senatori Bernie Sanders ka bërë një premtim të pazakontë, për të marrë votat e amarikanëve.  Ai ka deklaruar së fundmi, se nëse zgjidhet President i SHBA-së, do të shpalosë njohuritë e qeverisë amerikane për alienët.

Senatori i Vermontit e bërë këtë premtim të pazakontë gjatë një interviste në emisionin e komedianit Joe Regan, në YouTube. Në fund të bisedës, Rogan shtroi pyetjen popullore në lidhje me jetën jashtë tokësore.

“Nëse hyni në zyrën e presidentit dhe zbuloni  diçka për alienët, do të na e tregoni edhe ne?”, pyeti komediani.

“Po do t’ju them, edhe gruaja ime do të më kërkonte që unë t’jua tregoja…Nuk ka nevojë të bastisni ZONA 51”,u përgjigj Sanders.

 

© SYRI.net