Unike e dimensionale, së shpejti qendra më e re tregtare në Tiranë

Metropolit shqiptar i shtohet një qendër e re, e parashikuar të jetë destinacion i mijëra qytetarëve çdo ditë. E pozicionuar në zemër të Tiranës, “Arena Center” është unike në llojin e saj, për shkak se ndodhet në Stadiumin e ri Kombëtar. Ajo ka një sipërfaqe prej 54,000 metra katrore dhe është konceptuar dhe krijuar mbi bazën e standardeve më të larta ndërkombëtare të shëndetit dhe sigurisë.

“Arena Center” është dizenjuar të jetë një hapësirë e hapur, miqësore, sociale që njerëzit të bëhen bashkë si dhe një qendër tregtare (Komplekse) moderne. Në këtë Qendër Tregtare pritet të ketë një kombinim të shumë shërbimeve, si dyqane, restorante dhe zona argëtimi e mbi të gjitha, hotelin Marriott International, të cilat garantojnë që do të jetë një destinacion i modës dhe stilit, mjaft i frekuentuar, duke ofruar eksperiencën më te mirë në të gjithë qytetin. Fisnik Bushati, CEO i kompanisë që merret me menaxhimin e këtij kompleksi, shprehet se “Arena Center” vjen si një premtim ndaj konsumatorëve dhe se kjo qendër do të jetë destinacioni i qytetarëve të të gjitha moshave ditën dhe natën.