Zbulohet shumat marramendëse, me të cilat paguhen aktorët e njohur turk për një episod

Kinematografia turke është padyshim në kulmin e saj dhe i siguron ekonomisë turke një pjesë shumë të majme të të ardhurave.

Kjo edhe falë aktorëve të zotë, por edhe të pashëm.

Ata pëlqehen jo vetëm në Turqi, por në shumë vende të tjera në Europë e më gjerë.

Në treshen Altan Düzyatan, Engin Akyürek dhe Tolgahan Say??man janë bërë të ditura dhe pagesat që marrin për një seri të filmave, ku ata marrin pjesë.

Shifrat janë marramendëse, nëse llogarisim sa marrin për të gjitha episodet. Më poshtë është edhe renditja e tyre:

Engin Akyürek – 200 mijë TL – 32,316 Euro

Image

Engin Altan Düzyatan – 150 mijë TL – 24,237 Euro

Image

Tolgahan Say??man – 65 mijë TL – 10,502 Euro

Image