Zhan Zhak Ruso na e tregon në jemi në demokraci a diktaturë

Nga Petrit Vasili

Filozofi i madh francez Zhan Zhak Ruso na e ka treguar në mënyrë të kristaltë se çfarë është demokracia. Po sot në Shqipëri, a është demokraci kjo që kemi apo është diktaturë shkollëpaktësh?!

Zhan Zhak Ruso: “Demokracia ekziston aty ku askush nuk është aq i pasur sa të blejë dikë tjetër dhe askush aq i varfër sa për t’u shitur”.